Allt inom elinstallationer

Bygger du något nytt? Eller vill du uppdatera elen i äldre utrymmen? Oavsett om du som söker våra tjänster är privatperson eller ansvarar för ett företag eller någon form av instans så är vi elektrikern du behöver. Vi hjälper dig med alla typer av elinstallationer och arbetar med projekt av alla storlekar.

Belysning

Som elektriker ägnar man mycket tid åt belysning. Det är svindlande att tänka på att glödlampan bara funnits lite drygt ett sekel. Innan dess användes bara naturliga energikällor för belysning och man var beroende av dagsljus på ett helt annat sätt. Idag är glödlampan på väg bort till förmån för energisnålare varianter som t ex LED. Belysning fyller en uppenbar praktisk funktion men även en viktig estetisk sådan. Det är inte någon hemlighet att ett av de viktigaste elementen i heminredning är just belysning. Som din elektriker i Västerås hjälper vi dig att installera funktionell och tilltalande belysning såväl inomhus som utomhus. Vi bjuder också gärna på tips, råd och inspiration

Larm- och säkerhetssystem

Med teknologi kommer trygghet. Förr var det mycket svårt att värja sig mot inbrott och folk byggde höga staket och satte galler för sina fönster för att skydda sig och sina saker. Idag kan man trygga sitt hem och sin egendom med osynliga larm- och säkerhetssystem. Vi hjälper dig att välja de lösningar som passar dig bäst och sedan tar vi givetvis hand om installationen av dem.

Tele, data & fiber

Ingen vill idag leva utan snabb uppkoppling och fibernätet har öppnat upp för nya möjligheter. Behöver du hjälp med installation eller service av tele, data eller fiber? Som din elektriker finns vi alltid här till ditt förfogande och alltid med fokus på kvalitet och tillfredsställande resultat.