Installation

De flesta hushållsapparater går lätt att koppla in själv, men det finns en del som kräver lite mer än att bara sticka in kontakten i vägguttaget. Vi finns alltid tillgängliga för att bistå med vår expertis när du vill få en elektrisk apparat eller funktion inkopplad i ditt hem. Därutöver hjälper vi förstås till med saker som att dra om elen hemma, installera el i nybyggnationer, byta ut kablar och utöka utbudet av väggkontakter, samt givetvis installation av belysning, larmsystem, data och tele. Oavsett hur uppdraget ser ut så kommer vi med samma professionella attityd varje gång. Passa även gärna på att ställa frågor när vi besöker dig för installationsärenden.

Reparation

Ibland går saker sönder, så är det bara, och elrelaterade produkter och funktioner är sannerligen inga undantag. Vad som skiljer just elektriska saker från andra är att de när de inte fungerar som de ska utgör en direkt fara för de som handskas med dem. Trasiga saker ska antingen kasseras eller lagas och de bör alltid lagas av en professionell elektriker. Vi hjälper dig med allt från felsökning till beslut om rätt åtgärd, samt givetvis reparation av det som är trasigt om det är vad som anses mest lämpligt.

Elen fungerar inte alltid som den ska, men elektrikern ska man kunna lita på i vått och torrt.

Service

Förutom installation och reparation så kommer vi gärna ut till dig för att genomföra en grundlig service på din el eller någon specifik elektrisk funktion.

Tips, råd och inspiration

Utvecklingen går fort framåt och den mesta nya teknologin är eldriven. Det finns en uppsjö smarta lösningar för hem, trädgård och arbetsplats; lösningar som gör vardagen enklare, bekvämare och tryggare. Har du till exempel hört talas om konceptet Smarta Hem? Vi är elektrikern som informerar, inspirerar och kommer med tips och råd för att du ska få tillgång till det allra bästa.